می سرا


مارتینی سیب

این مارتینی برای یک سرو است. قبل از تهیه مارتینی سیب مواد زیر را تهیه نمائید.

مواد لازم برای تزئین لبه گیلاس:

یکسوم قاشق چایخوری دارچین کاملا سائیده

یک قاشق غذا خوری پودر قند

پودر قند و دارچین سائیده را در کیسه پلاستیک کوچک ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

شیره سیب کارامل شده:

آب سیب معطر تازه نصف لیوان

شکر سه قاشق غذاخوری

در قابلمه کوچکی شکر را ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. شکر شروع به ذوب شدن نموده و بگذارید قدری رنگ طلایی پیدا کند. آب سیب را اضافه کرده و بگذارید آنقدر ملایم بجوشد تا دو سوم آب سیب بخار شود. حرارت را قطع نموده و بگذارید خنک شود.

مواد لازم برای مارتینی:

یک پیک شراب سیب

دو پیک ودکا

یک قاشق غذا خوری شیره سیب کارامل شده

2 قطره عصاره طبیعی وانیل (عصاره شیمیایی استفاده نکنید)

قبلا و بمدت 2 ساعت ودکا را در فریزر و شراب را در یخچال بگذارید.

پودر قند و دارچین را در بشقاب نسبتا پهنی ریخته و آنرا کاملا صاف و هموار کند که سطح آن مساوی و بیک اندازه روی بشقاب پهن شود.

شیره سیب کارامل شده را در بشقاب دیگری ریخته و روی سطح صافی بگذارید تا بیک اندازه پخش شود.

گیلاس مارتینی کاملا خشک را وارونه کرده و لبه آنرا داخل شیره سیب کنید و به آرامی آنرا بردارید و همانطور داخل بشقاب حاوی شکر و دارچین کنید. لیوان را به حالت عادی باز گردانده و بگذارید در هوای آزاد بماند.

یک قاشق از شیره سیب کارامل شده را با ودکا و شراب و یک قاشق چایخوری از پودر قند و دارچین و وانیل را با دو قالب یخ خورد شده در همزن کوکتل ریخته و محکم و بشدت تکان دهید.

به آرامی در گیلاس لبه تزئین شده بریزید و سرو کنید.

برچسب‌ها:

6 Responses to “مارتینی سیب”

  1. # Anonymous ناشناس

    سلام

    شما چه آدم بزرگواری هستید !
    از این همه اطلاعاتی که به این راحتی و این طور دقیق و علمی در اختیار می گذارید شگقت زده می شم
    ممنونم . ما همیشه از وبلاگتون استفاده می کنیم .. همسرم هم همین طور
    با کمک شما چند دقیقه ای از رنج های تلخ این سرزمین مادری آزاد میشیم
    shirin  

  2. # Anonymous ناشناس

    سلام

    شما چه آدم بزرگواری هستید !
    از این همه اطلاعاتی که به این راحتی و این طور دقیق و علمی در اختیار می گذارید شگقت زده می شم
    ممنونم . ما همیشه از وبلاگتون استفاده می کنیم .. همسرم هم همین طور
    با کمک شما چند دقیقه ای از رنج های تلخ این سرزمین مادری آزاد میشیم
    shirin  

  3. # Anonymous ناشناس

    خیلی کارت درسته  

  4. # Anonymous ناشناس

    That was awesome!
    I am a huge fan of this weblog since now!!  

  5. # Anonymous ناشناس

    در میخانه ببستند خدایا مپسند که در خانه تزویر وریا بگشایند
    دورود بر اهالی وپیر میکده جناب ساقی خمار
    سی سال واندیست که در این کشور در میخانه بسته ودر خانه تزویر وریا گشوده شده بود که پیر وشاهد ما جناب ساقی خمار ظاهر شد که در خانه تزویر وریارا بسته ودر میخانه را بگشاید.بر ما اهالی میخانه فرض است که گرد هم آییم وازخداجز می ومعشوق تمنا نکنیم (بر تو گر جلوه کند شاهد ما ای زاهد –از جز می معشوق تمنا نکنی ).
    سی وچند سال پیش در همین اردبیل محل سکونت این حقیر میخانه ها باز بود .چند نفر معتاد به تریاک پیر مرد در این شهر داشتیم .یک نفر الکلی داشتیم به اسم حکیمانه که حرفهایش تماما حکیمانه بود(در فرصتی دیگر به این شخص خواهم پرداخت ) . 4یا5نفر هم روسبی سیار داشتیم .(یک نفر از این روسبی ها را بعد انقلاب تیرباران گردند چون تیر خلاص نزده بودند در سردخانه بیمارستان شیر وخورشید دوباره بهوش امد
    پاسداران به بیمارستان ریختند اورا در راهرو بیمارستان به رگبار بستند تا جان به جان آفرین تسلیم کرد در فرصتی دیگر سرگذشت این زن شریف را خواهم نوشت واز اهالی میخانه خواهم خواست بیاد اومستانه گریه وناله شبگیر کنند)
    عاطفه وانسانیت ودین ما سر جایش بود.یادم میاید دوستی داشتیم بنام سعید که در سال 50 برادرش در دریا غرق شدهبود ماهروقت برای گردش وعیش ونوش به تهران میرفتیم دوستان میگفتند سعید را هم بر داریم ببریم چون دلش داغ برادرش را دارد.(البته سعید بی چیز بود ما اورا با خود بجایی میبردیم خرجشرا هم میدادیم ).این جریان مقایسه بفرمایید با شخصی که دو پسر یک دامادش تیر باران شده واو قادر است از ته دل بخندد.
    حالا این وضع کنونی را مقایسه کنید با وضع آنزمان (کار از تو رفته است ای دلیل راه مددی که انصاف دهیم از ره فتاده ایم
    منشی میکده  

  6. # Blogger Unknown

    درود برشما اگر نحوه تهیه عرق سیب رو هم در کنار مابقی اطلاعات در اختیار بزارید. و ممنون به خاطر وبلاگ کامل با اطلاعات دقیقتون❤❤❤  

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© می سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است